bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Lösemili Çocuklara Bayram Hediyesi

SAMSUN

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat ve Veteriner Fakültesi öğrencileri bayram öncesi lösemili çocuklara hediye verdiler.Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat, hasta çocukları...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat ve Veteriner Fakültesi öğrencileri bayram öncesi lösemili çocuklara hediye verdiler.

Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat, hasta çocukları ziyaret ederek tek tek isteklerini yerine getirdi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Elli de çocuklara hediye verdiler.

OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Servisi’nde tedavi gören Alperen Salih Bayramoğlu ve Fatmanur Amanvermez’e istedikleri oyuncakları hediye ettiler. Alperen Salih Bayramoğlu, “Benim istediğim arabayı bana alarak beni çok mutlu ettiler. Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat ve Veteriner Fakültesi öğrencilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.