bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kültürlere Işık Olan ‘yedaş Feneri’ne Kutlama

SAMSUN

Ordu’da klarnet ustasını, ‘YEDAŞ Feneri’ ile aydınlatan YEDAŞ’a, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden kutlama geldi.Samsun, Ordu, Çorum, Sinop ve Amasya il ve ilçelerinde kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtımını amaçlayan YEDAŞ,...

Ordu’da klarnet ustasını, ‘YEDAŞ Feneri’ ile aydınlatan YEDAŞ’a, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden kutlama geldi.

Samsun, Ordu, Çorum, Sinop ve Amasya il ve ilçelerinde kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtımını amaçlayan YEDAŞ, bölgede yarattığı KSS farkındalıklarıyla da dikkat çekiyor. Çalışanlarıyla birlikte hazırladığı 14 Kurumsal Sosyal Sorumluluk projeleriyle, Karadeniz insanının yarattığı değeri enerjisiyle desteklemeyi sürdüren YEDAŞ, “Kültürümüzü Aydınlatıyoruz” projesi kapsamında kaybolmaya yüz tutmuş yerel zanaatları kuşaktan kuşağa sürdüren ustaları da desteklemeyi sürdürüyor.

2012 yılında başlattığı kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) projelerinden biri olan ‘Kültürümüzü Aydınlatıyoruz’ projesi kapsamında Ordu’da klarnet ustası Ahmet Özdemir’i, 2013 yılında ‘YEDAŞ Feneri’ ile aydınlatan YEDAŞ’a, Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Güldüren tarafından tebrik ve kutlama mesajı geldi. İl Turizm ve Kültür Müdürü Güldüren, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’na gönderdiği yazılı tebrik mesajında, “Kültürümüzü Aydınlatıyoruz Projesi” kapsamında el sanatları ustalarımızı hatırlatmamız ve hatırlatmanız gerçek anlamda bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu kapsamda Ordu ilinin çok değerli ustalarından biri olan Ahmet Özdemir’in de seçilmiş olmasından büyük memnuniyet duyduk. Bu projenin diğer kurumlara örnek teşkil etmesini diliyor, kurumunuzu tebrik ediyoruz” denildi.

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “YEDAŞ olarak hizmet verdiğimiz bölgemize ekonomik, sosyal, kültürel gelişimine de katkıda bulunmayı iş sürecimizin parçası haline getirdik. Kurumsal sosyal sorumluluğu bir reklam aracı olarak değil, ‘bir bölgenin sürdürülebilir kalkınma hareketi’ olarak görüyoruz. Üretici enerjinin desteklenmesi ve yüreklendirilmesini ekonomik ve sosyal kalkınmanın başlıca tetikleyicisi olarak görüyoruz. Sorumluluk alanımızdaki 5 ilimizde yaşam kalitesini başarılı projelerle yükselten işletmelere ve çalışmalara yönelik farkındalık oluşturmayı, bu projelerin çeşitlendirilmesine katkı sunmayı amaç ediyoruz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.