bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Komutanlar Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

SAMSUN

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Deniz Harp Okulu gemilerinden TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa (A-579) Gemi Komutanı ve bir grup öğrenci Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.Ziyarete...

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Deniz Harp Okulu gemilerinden TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa (A-579) Gemi Komutanı ve bir grup öğrenci Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa (A-579) Gemi Komutanı Dnz. Kur. Albay Halil Kepecioğlu, Deniz Harp Okulu 2. Sınıf Tabur Komutanı Dnz. Kur. Yarbay Mustafa Kızıldağ ile eğitim alan bir grup öğrenci katıldı.

Başkan Yılmaz’a yapılan eğitim programı hakkında bilgi veren Gemi Komutanı Dnz.Kur.Albay Kepecioğlu, Deniz Harp Okulu 2. sınıf öğrencilerinin ileri denizcilik eğitimi kapsamında Samsun’u ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Okul gemimizde 4’ü Türkmenistan, 1’i Gambiyalı, 1’i Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden olmak üzere 6’sı bayan toplam 267 öğrencimiz eğitim alıyor. Öğrencilere silah sistemleri, gemi makineleri ve geminin sevk ve idaresini içeren seyir-hareket bölümlerinde eğitimler veriliyor. Bu eğitimler ile öğrencilere meslek hayatlarında yapacakları görevleri tanıtmak, denizcilik bilgi ve yeteneklerini artırmak ve gemi yaşantısına uyumlarının sağlanması hedeflenmektedir” dedi.

Başkan Yılmaz da konuklarını Samsun da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir süre sohbet etti ve gemi ile ilgili bazı sorular sorarak bilgi aldı. Konuşmaların ardından Gemi Komutanı Dnz. Kur. Albay Kepecioğlu ve Dnz. Kur.Yarbay Kızıldağ Başkan Yılmaz’a ziyaretin anısı olarak üzerlerinde geminin ve Deniz Harp Okulu’nun logoları bulunan plaket, şapka ve kupa takdim ederken, Yılmaz da konuklarına Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılan 3 ciltlik “Samsun Araştırmaları” kitaplarını hediye etti.

Bu arada Samsun Limanı’nda demirli olan TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa Gemisi 18 Eylül Çarşamba günü saat 14.00-18.00 ve 19 Eylül Perşembe günü 10.00-12.00 ve 14.00-18.00 saatleri arasında Samsun halkının ziyaretine açık olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.