bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Köktaş'tan Genç'e Tebrik

SAMSUN

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Canik'te AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğinin sergilendiğini belirterek, Başkan Osman Genç'i tebrik etti.Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Yönetim Kurulu...

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Canik'te AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğinin sergilendiğini belirterek, Başkan Osman Genç'i tebrik etti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'yi yeni hizmet binasında verilen kahvaltıda ağırladı. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda Canik'te yapılan çalışmaları anlatan Başkan Genç, belediye olarak hem bölgede hem de Türkiye'de ilkleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Köktaş, Canik'te yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Genç'i kutladı.

Kendilerini misafir etmesi nedeniyle Başkan Genç'e teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "Canik'te AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini görüyoruz. Burada Başkanımız güzel çalışmalara imza attı. Bu gelişim ve değişim bundan sonra da artarak devam edecektir. Değişim projeleriyle şehirlerimiz daha estetik, marka şehirler olacaktır. Bu yönde Canik'te önemli adımlar atıldı. Bundan dolayı kendisini kutluyoruz" dedi.

Samsun'un, bu şehirde yaşayan herkesin şehri olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, "Samsun'la alakalı herkesin bir düşüncesi, bir fikri olmalı. Bu şehirde yapılacak bir şeyi ortak akılla yapmalıyız. Yatırımlar doğru noktalara yapıldığında bu şehre katkı sağlar, ne kadar büyük yatırım olursa olsun, eğer yanlış yere konumlandırılırsa şehre bir kaç yıl sonra yük getirir. Bunun için doğru yatırımı, doğru yerde yapma noktasında fikir birliği yapmalıyız. Bu şehir eskiden ticaret, bilim, sanat ve siyaset şehriydi. Samsun'un geleceğine buna göre yön vermeliyiz" diye konuştu.

Samsun'un en büyük eksikliğinin planının olmaması olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Bir yatırımcı bu şehre geldiğinde eline verebileceğimiz bir kullanma kılavuzu olmalı. Nereye, hangi yatırım yapılmalı, bu belli değil. Boş bulduğumuz yere rastgele yatırım yapmamalıyız. Bir televizyonun bile kullanma kılavuzu var, ancak büyük şehir olan Samsun'un maalesef yok. Bu eksikliği acilen gidermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Canik Belediyesi olarak farklı çalışmalara imza attıklarını dile getiren Başkan Genç, "Belediyemizde Türkiye'de ilk kez 5 yeni birim kurduk. Aile, Genç Girişimciler, Akademik Belediyecilik, Engelli Koordinasyon ve İletişim Birimleri kurduk. Bunun yanında Türkiye'de ilk kez yüzde 100 kapasiteyle çalışan Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni hayata geçiriyoruz. Yine başka bir belediyede olmayan Canik Arama Kurtarma (CAK) Birimi'ni kurduk" açıklamasında bulundu.

Başkan Osman Genç, kahvaltının ardından Başkan Köktaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine yeni hizmet binasını gezdirdi. Binayı çok beğenen Başkan Köktaş, Canik Arama Kurtarma Birimi'ni gezdi. Burada arama kurtarma kıyafeti giyen Başkan Köktaş, Başkan Genç'i kutladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.