bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kırcalı, İnşaatı Devam Eden Hükümet Konağında İncelemelerde Bulundu

SAMSUN

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İnşaatı Devam Eden Hükümet Konağı İnşaatında İncelemelerde Bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İnşaatı Devam Eden Hükümet Konağı İnşaatında İncelemelerde Bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, AK Parti Belediye Meclis Üyesi, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güven Kıcır ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Gençlik kolları başkanı Eniscan İleri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaçam ilçesinde yapımı devam eden Hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Seler İnşaat yetkilisi Seyithan Oğur’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Oğur, Alaçam İlçesinde yeni hükümet konağı 4.200 m2'lik alanda inşa edilmektedir. Yeni hükümet konağı binasının temeli atılalı yaklaşık sekiz ay oldu. En kısa zamanda bitirilerek teslim töreni yapılacaktır” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı bütün katları gezdi çalışanlara ise kolaylıklar diledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, yapımı devam eden hükümet konağı inşaatını gezdikten sonra çevrede bulunan esnafları ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.