bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Zaman’dan Mahalle Ziyaretleri

SAMSUN

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN İlçenin Alidedebölmesi ve Gökçeağaçoymağı Mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN İlçenin Alidedebölmesi ve Gökçeağaçoymağı Mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Alidedebölmesi Mahallesinde Sosyal Yardımlaşma Vakfı katkılarıyla yapılan evi ziyaret eden Kaymakam Zaman, hane halkına evlerinin hayırlı olması ve sağlıkla oturma dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında Mahalle Muhtarı Fikret KIRBAŞ ve Vakıf Memuru Metin ERTURAN hazır bulundu. Daha sonra Gökçeağaçoymağı Mahallesinde Salim ÜRÜN adındaki yaşlı vatandaşı ziyaret eden Kaymakam Fikret Zaman, vatandaşın yaşadığı ortamın iyileştirilmesi için ilgililere talimat verdi. Salim Ürün’ü tekrar ziyaret edeceğini ifade eden Alaçam Kaymakamı Zaman, ardından mahallede yapımına başlanan cami inşaatında incelemelerde bulundu. Muhtar Ali ALTAŞ ve cami imamından bilgi alan Kaymakam Zaman, mahalle halkıyla bir süre sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

Ardından Gökçeağaç Mahallesi Kemik Mevkiinde bulunan ahşap camiyi ziyaret eden Alaçam Kaymakamı Zaman mahalle muhtarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.