bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Zaman Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

SAMSUN

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN, Şehit aileleri ve Gazilerle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN, Şehit aileleri ve Gazilerle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Alaçam Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçedeki şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Programa İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN ve Eşi Dr. Sevil Dirlik ZAMAN, Belediye Başkanı İlyas ACAR, İlçe Emniyet Müdür Vekili Erol Can KESKİN, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar GÖRMEZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Murat KARAGÖL, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre KÖSEM ve Vakıf çalışanları, Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri, Şehit yakınları ve Gazilerle yakınları katıldı. Alaçam Öğretmenevi Müdürlüğünde düzenlenen iftar yemeğinde, İlçe Müftüsü Orhan BAL tarafından dua edildi.

Kaymakam Fikret ZAMAN yaptığı konuşmada, “Hepinizin malumu, Ramazanlar hepimizi birbirimize yakınlaştıran, kaynaştıran birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, paylaşma duygularımızı zirveye çıkaran çok özel günlerdir. Bizde bu günlerde, bugünlerin atmosferine uygun olarak, Şehitlerimizin aileleriyle yakınlarıyla, Gazilerimiz ve Aileleriyle bir araya gelmeyi düşündük bu iftarı tertip ettik. Hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Biz her zaman Kaymakamlık olarak Devlet olarak sizlerin yanınızdayız. Ne zaman bir sıkıntınız, isteğiniz arzunuz olursa, her zaman için başımızın üstünde yeriniz var. Biz sizlere hizmet için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız dedi.

Kaymakam ZAMAN, düzenlenen iftar programında Gazilerle ve Şehit yakınları ile yakından ilgilenerek hal hatırlarını sordu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.