bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Zaman, Mahalle Ziyaretlerinde

SAMSUN

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kösem ile birlikte Gümüşova Mahallesine ziyarette bulundu.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kösem ile birlikte Gümüşova Mahallesine ziyarette bulundu.

İlçe Kaymakamı Fikret Zaman, Vakıf personellerinin özellikle yukarı mahallelerde yaşayan çocuk ve gençlerle daha çok diyalog halinde olunması, ayrıca mahalle İmamlarının birer Kamu görevlisi olarak, onların devletin yanlarında olduğunu hissettirmeleri gerektiğini söyledi, Çocuklara kitap-dergi hediye etti.

Daha sonra, İlçe Kaymakamı Fikret Zaman, yatağa bağımlı olarak yaşamını sürdüren hasta Şükrü Tüzün'ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak ihtiyaçlarının olup olmadığını, ihtiyaçlarının vakıf aracılığı ile kendilerine iletileceğini ifade etti.

Alaçam Kaymakamı Zaman, daha sonra Güvenli Mahallesine ziyarette bulundu. Mahalle halkıyla sohbet eden Kaymakam Zaman, halkın sorunlarını dinledi. Şehit Hasan Teber’in babası Ahmet Teber ile sohbet eden Kaymakam Zaman, Güvenli Merkez camiini ziyaret ederek İmam Hatip Murat Dursun’a görevinde başarılar diledi.

Daha sonra yatağa bağımlı olarak yaşamını sürdüren hasta İsmail Bayrak’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu, devamında mahalle halkından Aysel Dursun’un evini ziyaret etti, durumları hakkında mahalle muhtarı Metin Akça’dan bilgiler aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.