bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Zaman Demircideresi Mahallesinde

SAMSUN

Alaçam Kaymakamlığı tarafından Demircideresi Mahallesinde Halk Toplantısı ve Hane Ziyaretleri gerçekleştirildi.

Alaçam Kaymakamlığı tarafından Demircideresi Mahallesinde Halk Toplantısı ve Hane Ziyaretleri gerçekleştirildi.

Alaçam Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen Demircideresi Mahallesindeki Halk Toplantısına İlçe Kaymakamı Fikret Zaman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kösem ve Mahalle Muhtarı Ramazan ÖZAY’da hazır bulundu.

İlçe Kaymakamı Fikret Zaman başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kösem ve Mahalle Muhtarı Ramazan ÖZAY ve Demircideresi Mahalle İmam Hatibi Yaşar Yeşilyurt ve Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek halk toplantısı yapan Kaymakam Zaman, Mahalle Muhtarı Ramazan ÖZAY’da mahallenin genel durumuyla ilgili bilgi aldı. Halk toplantısında mahalle sakinleri özellikle su sorunlarının çok acilen giderilmesini istediler ve kış ayları olmasına rağmen evlerimizde sularımız akmamaktadır dediler. Muhtar Ramazan ÖZAY; İlçe Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ev ihtiyacı olan Mustafa Bozdemir’e ev yapım yardımı yapıldığını ve evin büyük oranda tamamlandığını 2 kız 2 oğlan çocuğunun olduğu söyledi. İkinci olarak Mayıs 2020 yılanda Bayram Savlık isimli mahalle sakinimizin evi yanmıştı bununla alakalı olarak yine Vakıfça yeni ev inşaatına başladı dedi.

Kaymakam Zaman daha sonra Ramazan Sevindik, Refiye Bozdemir ve son olarak bir hanede iki kardeş ile birlikte oturan haneyi ziyaret ederek buradaki öğrenim çağındaki çocuklara tatil süresince okumaları için kitap ve dergi hediye etti çocuklarla yakından ilgilendi.

Hane sakinlerinin dert ve sıkıntılarını yerinde dinledi. “Vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında yaşanan olumsuzlukları vatandaşın kendinden dinledi. Kaymakam Zaman, devletin imkanları ölçüsünde en iyi şekilde hizmet etmek bizim görevimizdir dedi. Vatandaşların soru ve taleplerini alan Zaman, ayrıca yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Mahalle halkımızla bir araya geleceğiz ve sorunlarını yerinde dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.