bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Zaman Daire Amirleri Ve Muhtarlarla Buluştu

SAMSUN

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapılan toplantıya ilgili daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapılan toplantıya ilgili daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman’ın başkanlığında 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu gereği İlçemiz Daire Amirleri ve İlçemiz Mahalle Muhtarlarının katılımları ile 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 10.00'da İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda pandemi döneminde yapılan çalışmalar, halen devam etmekte olan aşı çalışmalarına yönelik konular ile kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri ve mahalle muhtarlarının vatandaşa yönelik hizmetlerin sunumundaki rolü ve sorumlulukları konu edildi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Recep Tunç’un katıldığı toplantıda Kaymakam Zaman yaptığı konuşmada; halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek, tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgınının son günlerde Ülkemizde ve İlçemizde düşüş göstermesi nedeniyle alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapmak için toplandıklarını belirterek, “Muhtar köyde, mahallede önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir. Yani devletin temsilcisi ve aynı zamanda halkında temsilcisidir. Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır. Dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.