bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Fikret Zaman’dan Göçkün Mahallesi Ziyareti

SAMSUN

Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, Göçkün Mahallesini ziyaret ederek Muhtar Seçim YILDIZ’dan mahalle hakkında bilgiler aldı.

Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, Göçkün Mahallesini ziyaret ederek Muhtar Seçim YILDIZ’dan mahalle hakkında bilgiler aldı.

Mahalle Muhtarı Seçim YILDIZ, SYDV Müdürü Emre KÖSEM ve Vakıf Memuru Metin ERTURAN Kaymakam Zaman’a eşlik etti.

Hane ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam ZAMAN mahalle halkıyla da bir araya geldi ve onlarla sohbet ederek mahallenin talep ve sorunlarını dinledi. "İmkânlar doğrultusunda vatandaşlarımızın problemlerini çözmek bizim en önemli görevimiz.

Sorunların çözümü için kanunlar çerçevesinde devletimizin her türlü imkânını seferber edeceğimizden vatandaşlarımızın şüphesi olmasın" ifadesini kullanan Kaymakam ZAMAN, 13.05.2005 tarihinde J.Er olarak vatani görevini yapmakta iken Bingöl’ün Adaklı İlçesinde Şehit olan Selçuk DEMİR’in annesi Fatma DEMİR ve babası Ali Dursun DEMİR’i evinde ziyaret etti.

Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Kaymakam ZAMAN, ebediyete intikal etmiş tüm Şehitlerimize ve Gazilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır dileklerini ileterek "sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır" dedi.

Ziyaret sonrası Şehidimizin kabrini de ziyaret eden Kaymakam ZAMAN, Şehidimizin kabri başında dua etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.