bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Fikret Zaman Pelitbükü Mahallesinde Vatandaşlarla

SAMSUN

Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN Ramazan Bayramının son gününde Pelitbükü Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN Ramazan Bayramının son gününde Pelitbükü Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Kaymakam Zaman, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, unutamayacakları bir bayram geçirmelerini sağladı. 12 yaşındaki Kızlan Ortaokulu öğrencisi Canan Satılmış'ı evinde ziyaret eden Kaymakam Fikret Zaman; bocce spor dalındaki ilgisi ve azmi için tebrik etti.

Devletin her daim çocuklarımızın yanında ve destekçisi olduğunu ifade eden Alaçam Kaymakamı Zaman; Canan Satılmış'a satranç takımı hediye ederek bu alanda da kendisini geliştirmesi için teşvik etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının destekleri ile yapımı devam eden ev inşaatını yerinde inceleyen Kaymakam Zaman, Vakıf Müdürü Emre KÖSEM'den inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Ev inşaatının en kısa sürede tamamlanması, ailenin sağlıklı bir yaşama ortamına kavuşması için talimatlarını iletti.

Pelitbükü Mahallesi Aşağı Karacak mevkiinde düzenlenen Bolluk Aşı etkinliğine katılım sağlayan Alaçam Kaymakamı Fikret vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Zaman; bu tür etkinliklerin halkın kaynaşmasını sağladığını, birlik ve beraberlik duygusunu yücelttiğini belirterek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.