bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Karakurt’tan Chp Ve Mhp Grubuna Ziyaret

SAMSUN

CHP ve MHP gruplarını ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, Çin Halk Cumhuriyeti temasları hakkında bilgiler aktardı.Çin Halk Cumhuriyeti temaslarında, ortak çalışma imkanlarının değerlendirildiği, bölgemizde yürütülen...

CHP ve MHP gruplarını ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, Çin Halk Cumhuriyeti temasları hakkında bilgiler aktardı.

Çin Halk Cumhuriyeti temaslarında, ortak çalışma imkanlarının değerlendirildiği, bölgemizde yürütülen ve yapılması planlanan çalışmalara yön verecek dış ticaret, turizm, lojistik, teknoloji geliştirme gibi konuların görüşüldüğünü ve çok faydalı bir gezi gerçekleştirdiklerini vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, Çin Halk Cumhuriyeti’nin gidilip görülmesi gereken bir ülke olduğunu, Samsun’da ticaretle uğraşan iş adamlarının Çinli işadamlarıyla irtibat kurmaları gerektiğini belirtti. Karakurt, Samsunlu işadamlarının Çin Halk Cumhuriyeti’yle temas kurmak istemesi durumunda OKA’nın önayak olabileceğini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.