bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Karaaslan: Siyasetimizin Merkezinde İstişare Ve Ulaşılabilirlik Var

SAMSUN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programı kapsamında Canik ilçesinde Mahalle Muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programı kapsamında Canik ilçesinde Mahalle Muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Programda muhtarlara hitap eden Karaaslan, “Mahallelerimizin sesi olan muhtarlarımıza kulağını tıkayan, muhtarlarımızı görmezden gelen bir anlayışın başarılı olma şansı yoktur. Mahalledeki fakir fukaranın, garip gurebanın ihtiyacını bilen, mahallesinin beklenti ve taleplerini diğer yöneticilere aktaran muhtarlarımız, hizmetlerin ulaşmasında çok etkili bir noktada durmaktadır.” dedi.

İstişareyi ve ulaşılabilir olmayı siyasetlerinin merkezine aldıklarını ifade eden Karaaslan, “Geçtiğimiz 4,5 yıllık süreçteki seçim dönemlerinde muhtarlarımızla sıkı irtibat içinde olduk, görüşlerini aldık. Siyasetimizin merkezinde istişare ve ulaşılabilir olmak var. Bu ikisi olmayınca diğer halkalar anlamsızlaşır. Yoğun geçen seçim sürecinin ardından şimdi önümüzde 4 yıldan fazla seçimsiz, hizmetlerle geçecek bir dönem var. Bu zaman diliminde biz Milletvekillerine düşen, milletin vekili olma sorumluluğuyla tüm vatandaşlarımızın temsilini sağlamaktır. Bizler Meclis’te ve Genel Merkez’imizde, taşıdığımız sorumluluğun bilinciyle yoğun bir çalışma temposunun içinde, tüm mesaimizi şehrimiz ve ülkemize ayırıyor, vatandaşlarımızın geleceği için büyük gayret ortaya koyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Samsun Milletvekilleri olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanı ile son derece verimli bir çalışma takvimi oluşturduklarını ifade eden Karaaslan, “Oluşturduğumuz çalışma takvimiyle önümüzdeki dönemi kısa, orta ve uzun vadeli olarak planladık. Bu noktada öncelikle, şehrimizin ihtiyaç duyduğu konuları görüşmek üzere heyet olarak Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’u ziyaret ettik. İçtenlikle söylüyorum ki toplantının konularını masaya koyduğumuzda Canik’in meseleleri masada çok önemli bir yer tutuyordu. Canik, şehrin merkezinde olmasına rağmen önemli eksikleri ve ihtiyaçları var, bu dönemde el birliğiyle bu ihtiyaçları gidereceğiz. Canik’in kentsel dönüşümle ilgili bir talebi var, insanlarımızın sağlıklı koşullarda yaşama talebi var. Bakanlığımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonunda kentsel dönüşümü Canik’te ve il genelinde hayata geçirmeye başladık. Son 17 yılda Samsun’da pek çok yatırım ve projeyi hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Gençlerimizin sosyal aktivite, spor, kültür, sanat ve eğitime daha kolay ulaşabilmeleri için hızlı bir seferberlik başlatmak durumundayız. İstihdam ve iş olanaklarının daha da artmasıyla Canik’in, konumuna uygun bir yapılanmaya girmesini hedefliyoruz.” dedi.

Samsun Millet Bahçesi’nin Canik’te yapıldığını söyleyen Karaaslan, “Millet Bahçesi’ni tanımlarken bahçe deyip geçmemek lazım. Sn. Cumhurbaşkanımız’ın son dönemde şehirlerimize ilişkin ortaya koyduğu en önemli projelerden biri Samsun’un Canik ilçesinde gerçekleşmekte. Bu, aynı zamanda ilçemizi bir çekim merkezi haline getirecek.” görüşünü paylaştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.