bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İzgören Akademi Samsun’da 5. Ofisini Açtı

SAMSUN

Ankara’da 1996 yılında kurulan İzgören Akademi, Samsun’da Vali Hüseyin Aksoy’un katıldığı törenle 5 şubesini hizmete açtı.İstiklal Caddesi üzerinde bulunan İzgören Akademi’nin açılış törenine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ondokuz...

Ankara’da 1996 yılında kurulan İzgören Akademi, Samsun’da Vali Hüseyin Aksoy’un katıldığı törenle 5 şubesini hizmete açtı.

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan İzgören Akademi’nin açılış törenine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Baro Başkanı Necat Anıl ve çok sayıda davetli katıldı.

İlk olarak İzgören Akademi hakkında bilgi veren Samsun Bölge Müdürü Eğitmen-Danışman Salih Özgür, İzgören Akademi'nin 1996 yılında Ankara'da kurulduğunu, kurumun sırasıyla Kayseri, Bursa, ve Kocaeli illerinde bulunduğunu söyledi.

İzgören Akademi'nin 5. ofisini Samsun'da açtığını ifade eden İzgören Akademi Genel Müdürü Umut Sav, “İnsanımızın daha mutlu olması için çalışıyoruz biz. Hangi işi yapıyorsanız yapın dünya kalitesinde yapın. Biz Samsun'da bu amaçla geldik” diye konuştu.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise şunları söyledi: “Dünya değişiyor, dünya farklı alanlarda hızla ilerliyor. Bu değişime ve gelişime ayak uydurmak ve ayakta kalabilmek ulusal alanda rekabet edebilmek için, kurumlarında kendilerini geliştirmesi ve yenilemesine ihtiyaç var. Bu anlamda değişen şartlara, gelişen durumlara kendilerini alıştıran kurumlar, ayakta kalabilmekte ve uluslararası anlamda rekabet edebilir konuma gelebilmektedir. Öyle zannediyorum ki, bugün açılışını gerçekleştireceğimiz İzgören Akademi de, bu anlamda Samsun'daki kurumlarımızın daha iyi bir noktaya gelmesine katkı sağlayacak, onları destekleyecek faaliyetler içerisinde yer alacaktır.”

Açılış konuşmaları sonrası Samsun TSO Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İletişim Uzmanı Şehnaz Dereli'nin Samsun'da kurucu ortaklığını üstlendiği İzgören Akademi’nin açılış kurdelesini Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve Baro Başkanı Necat Anıl birlikte kesti. Daha sonra protokol üyeleri ve davetliler açılışı gerçekleştirilen ofisi gezdiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.