bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İstanbul’da Yaşayan Samsunlular SAMKON İftarında Buluştu

SAMSUN

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)’un düzenlediği geleneksel iftar programında İstanbul’da yaşayan binlerce Samsunluyu bir araya getirdi.

Türkiye'nin en büyük ve önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON), düzenlediği geleneksel iftarda; Samsumlu iş dünyası, sanat, spor, siyaset başta olmak üzere İstanbul’da binlerce Samsunluyu bir araya getirdi.

İstanbul Eyüp Osmanlı PARK Sosyal tesislerinde organize edilen, geniş katılımlı iftar programı; Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Akşam ezanın okunmasıyla iftarlar açıldı.

Açılış konuşmasını yapan genç yaşından bu yana Samsunluların birlikteliği için çalışan SAMKON’un başarılı fedakâr Başkanı Sezgin Gümüş, Samsunlu hemşeri derneklerin çalışmalarına değinerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Gümüş, “İftar yemeğimize binlerce hemşerimizin katılımıyla, Samsunlular olarak İstanbul'dan tüm Türkiye'ye tek yürek ve büyük güçlü bir aile olduğumuzu gösterdik. Tüm katılımcılara ve emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

ÜNLÜ VE TANINMIŞ İSİMLER DE KATILDI

SAMKON’un geleneksel iftar programına TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal, eski bakanlardan Kürşat Tüzmen, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Samsunlu gol kralı Tanju Çolak, Samsunlu ünlü dizi oyuncusu Mehmet Aslantuğ...gibi isimler de katıldı. Mutlu geçen iftar programında ünlü ve tanınmış isimlere plaket takdim edildi.

Kaynak : samsunlifeistanbul.com

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.