bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İstanbul Milletvekili Külünk'ten İl Başkanlığına Ziyaret

SAMSUN

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Avrupalı Türk Demokratlar...

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Uğur Demir, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak'la bir araya geldiler.

Bir dizi ziyaret kapsamında Samsun'a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve UETD Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Uğur Demir, İl Başkan Yardımcısı Bayrak'tan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, "Samsun teşkilatları olarak geçtiğimiz pazar günü ev sahipliğini yaptığımız Sinop, Amasya, Çorum, Tokat ve Yozgat illerimizin de katılımı ile düzenlediğimiz Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı 12. Bölge Toplantımızı Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin bey ve diğer konuklarımız ile çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Katılımın çok yüksek olduğu toplantımız verimli ve bereketli geçti. Samsun teşkilatları olarak verilen her görevi büyük bir başarı ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Düzenlenen ziyarette İl Sosyal İşler Başkanı Orhan Tozlu da hazır bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.