bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

"İnanıyoruz, Daha Birçok Alanda Müjdeler Peş Peşe Gelecek"

SAMSUN

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye zor bir coğrafyada bulunuyor, gücüne güç katmalı ki, bu coğrafyada dimdik ayakta durabilsin. Bunun için milli ve yerli hamleler çok büyük önem taşıyor." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye zor bir coğrafyada bulunuyor, gücüne güç katmalı ki, bu coğrafyada dimdik ayakta durabilsin. Bunun için milli ve yerli hamleler çok büyük önem taşıyor." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Terme ilçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Kongre, yeni tip korona virüs önlemlerine uyularak Terme Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Olağan kongrede konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, önceki dönem ilçe başkanı İbrahim Ar ve yönetim kuruluna verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti'de tek yarışın aziz halka en iyi hizmeti sunma yarışı olduğunu belirten Milletvekili Yılmaz, gönül köprülerinin sağlamlığının samimi, hasbi bir yol izleyerek karşılıklı sevgi bağlarının kurulmasıyla mümkün olduğunun atını çizdi.

"ÜLKE YÖNETİMİNE HEPİMİZ KATKI VERMELİYİZ"

Tüm teşkilatın ilk günkü gibi büyük bir aşkla, şevkle durmadan çalışması gerektiğini ifade eden Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü; "AK Parti ilk kurulduğu günden buyana büyük mücadeleler verdi, halen veriyor. Türkiye dünyadaki çatışmaların, siyasi krizlerin, çekişmelerin ve gerilimlerin en yoğun yaşandığı zor bir coğrafyanın tam merkezinde. Çevremizdeki gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, çok büyük mücadeleler veriyor. Türkiye çok güçlü olmalı, gücüne güç katmalı ki, bu zor coğrafyada dimdik ayakta durabilsin. Bunun için milli ve yerli hamleler çok büyük önem taşıyor. Çok şükür; Bakın büyük bir doğal gaz rezervi bulundu, çıkarılacak aziz halkımızın kullanımına sunulacak. İnanıyoruz ki, her alanda daha bir çok müjdeler peş peşe gelecek. Yeter ki, biz Türkiye olarak 83 milyon birbirimize kenetlenelim. Her bir fert olarak elimizden geldiği kadar ülke yönetimine katkı sağlayalım."

"NE YAPTILARSA BAŞARAMADILAR"

İstikrar ve güven ortamının kaybolması, Türkiye'nin geriye gitmesi için çabalayanların hala var olduğunun unutulmaması gerektiğini kaydeden Yılmaz, "Ne yaptılarsa başaramadılar, başaramayacaklar. Türkiye önüne büyük hedefleri koydu. 2023'e koşar adım gidiyoruz. Bizden sonraki nesillerde bu bayrağı daha güçlü bir şekilde 2053, 2071'e taşıyacak." diye konuştu.

Giresun'da yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Yılmaz, vatandaşların yaralarının sarılması için devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini, Giresun halkının yanında olduklarını da sözlerine ekledi. Yılmaz, tek liste halinde gidilen kongrede ilçe başkanı seçilen Mümin Osman Ertan ve yönetimini kutladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.