bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İlkadım'da Fırın Ve Pastane Denetimi

SAMSUN

İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren pastane ve fırınlarda gıda denetimi yapıldı.Denetimlerde, iş yerlerinin ruhsatları, genel temizlikleri, personel portör muayeneleri ve gıda üretim yerleri incelendi....

İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren pastane ve fırınlarda gıda denetimi yapıldı.

Denetimlerde, iş yerlerinin ruhsatları, genel temizlikleri, personel portör muayeneleri ve gıda üretim yerleri incelendi. Zabıta ekipleri denetimler sırasında uygunsuzluk tespit ettiği bazı iş yerlerine uyarıda bulundu.

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus Sandallı, ilçede faaliyet gösteren fırın ve pastanelerde öncelikle hijyen ve gıda denetiminin yapıldığını, şu ana kadar denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını söyledi. Denetimlerin amacının halkın sağlığını korumak olduğunu ifade eden Sandallı, bu doğrultuda denetimlerin bundan sonra da devam edeceğini, özellikle uyarı ve tutanak tutulan iş yerlerinin eksikliklerini gidermeleri sağlanacağını bildirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.