bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hüseyin Sönmez Adaylığını Açıkladı

SAMSUN

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez 25 Martta yapılacak olan kongrede yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez 25 Martta yapılacak olan kongrede yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Alaçam Doyran Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sönmez Kıcıroğlu Restoran da verdiği birlik ve beraberlik yemeğinde yaptığı açıklamada şunları söyledi. 25 Mart 2023 Cumartesi günü yapılacak olan kongrede yeniden Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

‘'Muhtar olarak yürüttüğüm hizmetlerimizi muhtar arkadaşlarımız ile birlikte Alaçamımıza daha iyi hizmet etmek için yeniden dernek başkanlığına yol arkadaşlarım ile birlikte aday olarak yola çıkmış bulunmaktayım. Hem yerel hem idari yönetimlerimizle uyum içinde çalışarak Alaçamımızı temsil ederek devam eden çalışmalarımızı daha yukarılara çıkartacağımıza inancımız tamdır.' Dedi.

Alaçam’ın öz evladı PTT Eski Genel Müdürü ve Danıştay Emekli Üyesi Osman Tural’da yemekte yaptığı konuşmada bazı internet sitelerinde Milletvekilliği için adının geçtiğini belirterek şunları söyledi. Bana tebliğ edilmiş bir belge yok ama bana görev verilirse taşın altına elimi koyarım ülkem için Samsun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.