bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hükümlülere ‘iletişim’ Konferansı

SAMSUN

Samsun’un Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bozkurt Koç tarafından hükümlülere “iletişim” konulu konferans verildi.Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü...

Samsun’un Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bozkurt Koç tarafından hükümlülere “iletişim” konulu konferans verildi.

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla "iletişim" konulu konferans düzenledi. Konferans, OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bozkurt Koç'un sunumu ve 80 hükümlünün katılımı ile adliye binası konferans salonunda gerçekleştirildi.

İletişim konulu konferansta hükümlülere ailede, işte ve hayatta insanların birbirleriyle olan iletişim problemleri ile aile içi problemlerin çözümünde karşılaşılan iletişim engelleri ve çözüm yolları hakkında bilgi verildi. Sağlıklı iletişim kurabilen bireylerin daha sorunsuz bir toplum meydana getirdikleri ve hayata bakış açılarının daha pozitif olduğu belirtilirken, karşılıklı empati kurabilen ve başkalarına karşı daha toleranslı olan kişilerin meydana geldiği toplumda suç oranının da azalacağına dikkat çekildi.

Konferans sonrasında Doç. Dr. Bozkurt Koç ve Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürü Şaziye Ateş, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt'u makamında ziyaret etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.