bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hizmet Çadırı İlkadımlıların Sorunlarını Çözüme Kavuşturmaya Devam Ediyor

SAMSUN

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından başlatılan ve her hafta başka bir mahallede hizmet veren “Belediye Mahallenizde” uygulaması yerinde hızlı çözüm üretmeye devam ediyor.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından başlatılan ve her hafta başka bir mahallede hizmet veren “Belediye Mahallenizde” uygulaması yerinde hızlı çözüm üretmeye devam ediyor.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından, vatandaşların taleplerinin ilk ağızdan iletilmesi ve mahallelere çok daha hızlı bir şekilde hizmet götürülmesi amacı ile başlatılan “Belediye Mahallenizde” projesi hızla devam ediyor. Yerinde çözüm üreten hizmet çadırı 22. Mahalle olan Kışla Mahallesinin sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Başlıca alt yapı çalışmaları bitmiş noktaların üst yapı çalışmalarını ele alan hizmet ekibi yama asfalt, parklar ve çevre düzenlemesi ile mahalle sorunlarını ortadan kaldırıyor. Yapılan çalışmalardan memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a özveri ile çalışan ekiplere teşekkür ettiler.

 “Halkımızdan aldığımız gücü hizmete dönüştürüyoruz”

Şartlar ne olursa olsun hizmetten geri durmayacaklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Kısıtlı imkanlarla rutin hizmetlerimize aksatmadan devam ediyoruz. Bunun yanında birçok mahallemizin acil sorunlarını çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıp projelerimizle ilçemizi geleceğini inşa etmek ve modern görünüme kavuşmasın için halkımızdan aldığımızı gücü tüm mahallelere hizmet olarak götürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu düstur ve özveri ile hizmetlerimiz aralıksız devam edecek. Amacımız ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak tüm halkımızın yaşam standartlarını daha üst düzeye çıkarabilmek” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.