bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Havza Termal Su Birliği Ve Havza Osb Müteşebbis Heyeti Toplantısı

SAMSUN

Havza Termal Su Birliği ve Samsun Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Havza Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi.Samsun...

Havza Termal Su Birliği ve Samsun Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Havza Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi.

Samsun Havza Termal Su Birliği ve Samsun Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı için Havza ilçesinde bulunan Vali Hüseyin Aksoy, ilk olarak Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’ı ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada, ticaret ve sanayi odalarının önemli kuruluşlar olduğunu belirterek, “Havza Ticaret ve Sanayi Odamız da Havza ilçemiz için olumlu çalışmalar içerisinde bulunuyor. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra Vali Hüseyin Aksoy, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen Havza Termal Su Birliği Encümen Toplantısı ile Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı’na başkanlık yaptı.

Her iki toplantıda da gündem içi konular görüşüldü. Vali Aksoy, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantılar sonunda Vali Aksoy, protokol üyeleriyle birlikte iş adamı Muzaffer Tahmaz tarafından yaptırılan Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalar ve bina hakkında bilgi aldı.

Samsun Valisi Aksoy burada yaptığı konuşmada, “Hayırsever iş adamımız ilçemizde çok önemli bir hizmete imza atmıştır. Kendisini kutluyorum. Bu yatırım hizmeti İlçemize, engellilerimizin eğitimi adına önemli bir kazanım olmuştur” ifadelerini kullandı.

Havza Termal Su Birliği Encümen Toplantısına ile Samsun Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı’na ayrıca, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, birlik üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.