bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Havza Belediyesi Sokağa Çıkma Yasağında Çalışmalarını Sürdürüyor

SAMSUN

17 Nisan Cuma günü saat 24.00 ile 19 Nisan Pazar günü saat 24.00 arasında 30 büyükşehir ve Zonguldak ilimizde uygulanan sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından Havza'da da sokaklar boş kaldı.

17 Nisan Cuma günü saat 24.00 ile 19 Nisan Pazar günü saat 24.00 arasında 30 büyükşehir ve Zonguldak ilimizde uygulanan sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından Havza'da da sokaklar boş kaldı.

Havza Belediyesi yasağın ilk günü çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Sokağa çıkma yasağının başlaması ile birlikte boş kalan sokaklarda Havza Belediyesi tarafından Kaplıcalar Mevkii, Mehmetçik Meydanı ve 25 Mayıs Mahallesi'nde dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Ayrıca çöp konteynırları yıkandı. Veteriner Hizmetleri Birimi tarafindan sokak hayvanları besleme noktalarına mama ve su konuldu. Havza Belediyesi Zabıta Ekiplerince ilçe genelinde ekmek satışı yapan yerler denetlenerek genel hijyen kurallarına uymaları maske ve eldiven takmaları ve vatandaşın mağdur olmaması için sık sık servis yapılması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin ÖZDEMİR yapmış olduğu açıklamada Havza’da halkın sokağa çıkma yasağı süresinde mağdur olmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek; “Bu süreçte Belediyemizin ilgili birimleri halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz 24 saat esası üzerinden çalışmakta. Yine sokak hayvanlarımız için Veteriner Hizmetleri Birimimiz tarafından ilçemizde belirli noktalara mama bırakıldı. Unutmayalım yapılan her şey halkımızın sağlığı için. Havza’da sokağa çıkma yasağına uyma oranı oldukça yüksek. Gözlemlediğimiz kadar Havza yasağa uymakta. Bundan ötürü halkımıza teşekkür ederim. ” Dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.