bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Havza Belediyesi'nden Koronavirüse Karşı Maske Önlemi

SAMSUN

Koronavirüs salgınına karşı sıkı tedbirler alarak titiz bir çalışma yürüten Havza Belediyesi her geçen gün yeni bir uygulamayı faaliyete geçiriyor.

Koronavirüs salgınına karşı sıkı tedbirler alarak titiz bir çalışma yürüten Havza Belediyesi her geçen gün yeni bir uygulamayı faaliyete geçiriyor.

Salgının önlenmesi için alınan ulusal kararların ilçe içerisinde uygulanmasına katkı sağlamak amacıyla son olarak da taksici esnafına ve yol kontrolü yapan güvenlik görevlilerine Belediye tarafından maske dağıtımı yapıldı.

PAZAR YERİNDE ÜCRETSİZ MASKE VE ELDİVEN DAĞITIMI YAPILACAK

Koronavirüs salgınına karşı her türlü tedbiri aldıklarını ve almaya da devam edeceklerini belirten Havza Belediye Başkanı Sebahattin ÖZDEMİR konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Hükümetimizin en son aldığı kararla pazar yerlerinde marketlerde ve toplu alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. 30 Büyükşehirimiz ile Zonguldak ilimize giriş çıkışlara denetim getirildi. Samsun Ankara karayolunun ilimizden çıkış noktası ilçemizde yer alıyor. Burada kurulan kontrol noktasındaki güvenlik görevlilerimizle yine halkımızla sürekli iç içe olan taksici esnafimıza maske dağıtımı yaptık. Salı günü de pazar yerindeki halkımıza ücretsiz maske dağıtımı yapacağız” dedi.

Ayrıca; Havza Belediye Başkanı Sebahattin ÖZDEMİR Havza halkına gönderdiği toplu mesajla en son alınan ulusal kararları duyurdu ve Salı günü pazar yerinde ücretsiz eldiven ve maske dağıtımı yapacaklarını bildirdi.

Toplu mesajda şu ifadelere yer verildi: "Corona(Covid19) virüs salgını tedbirleri kapsamında pazar yerlerinde maske zorunluluğu getirilmiştir. İlçemizde Salı günleri kurulan halk pazarında belediyemiz tarafından ücretsiz maske ve eldiven dağıtımı yapılacaktır. Hemşehrilerimizin maskesiz pazaryerlerine girmemeleri sosyal mesafe kuralına uymalarını önemle rica ederim. Sebahattin ÖZDEMİR Havza Belediye Başkanı"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.