bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hastanelerde Bayram Planlaması

SAMSUN

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, hastanelerde Ramazan Bayramı planlamasının yapıldığını söyledi.Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın yaptığı yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın Ramazan...

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, hastanelerde Ramazan Bayramı planlamasının yapıldığını söyledi.

Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın yaptığı yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı güven ve huzur içersinde sağlık bir şekilde geçirmeleri için ilimizde bulunan kurumumuza bağlı tüm hastanelerde gerekli düzenlemeler yapılmış olup, Ramazan Bayramı’nda hastanelerimiz koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacaktır. Hastanelerimizde bayram süresince herhangi bir aksaklığa meydan vermeme adına personel planlaması yapılmış, ihtiyaç olması halinde ise takviye personeller belirlenmiştir. Bu vesilelerle Samsunlu hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram dilerim” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.