bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hasan Var: "uyanın Artık, Kandırılıyorsunuz"

SAMSUN

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Av. Hasan Var, Samsun’da miting gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerini eleştirerek,” Saadet Partisi Samsun İl Başkanı olarak bende diyorum ki, uyanın artık kandırılıyorsunuz...

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Av. Hasan Var, Samsun’da miting gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerini eleştirerek,” Saadet Partisi Samsun İl Başkanı olarak bende diyorum ki, uyanın artık kandırılıyorsunuz ”dedi.

Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından Site Camii İslam Vakfı Konferans Salonu'nda il divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Dursun Ali Düzenli, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Av. Hasan Var, İl yönetimi, İlçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Av. Hasan Var, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda ‘Kurtuluş’ adıyla Milliyetçi Hareket Partisi tarafından gerçekleştirilen miting konusunda açıklama yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 'vatan, millet, bayrak' temalarını çok kullandığını ‘Bölünme’ denince mangalda kül bırakmadığını ifade eden Hasan Var,”Ülkücü kardeşlerimizin bu mitinge ‘kurtuluş’ adını vermeye hakları olmadığını düşünüyorum. Neden mi, hatırlayınız. Tarih 17 Temmuz 2000 AB Türkiye Komiseri Gunter Vereugen Ankara’da 57. Koalisyon ortakları Ecevit, Bahçeli ve Yılmaz ile kapalı kapılar ardında Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter yapısının kaderini tayin eden tarihi bir görüşme yapıyor. Koalisyon hükumetine Kürtçe televizyon, Kürtçe eğitim ve ‘azınlık hakları’ konusunda ağır ev ödevleri sunup takvim istenen bu görüşmeyi hepimiz hatırlarız. Şimdi hala milletin karşısına çıkabiliyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu yılın Ağustos ayında Konya’da gerçekleştirdiği mitingde sayın Devlet Bahçeli, ‘uyanın artık, vatan bölünüyor vatan’ şeklinde bağırmıştı. Dün Samsun’da da bu minvalde mesajlar verdi. Saadet Partisi Samsun İl Başkanı olarak bende diyorum ki, uyanın artık, kandırılıyorsunuz” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.