bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hacınabispor Zorlu KaraSamsun Maçından Umutlu

SAMSUN

Samsun Bölgesi Cemal Özdemir Süper Amatör ligi ekiplerinden Hacinabispor, ligin ilk haftasında Pazar günü saat : 13: 00 de deplasmanda Baruthane Spor Tesisleri Suni Çim sahasın da konuk olacağı zorlu KaraSamsun maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Samsun Bölgesi Cemal Özdemir Süper Amatör ligi ekiplerinden Hacinabispor, ligin ilk haftasında Pazar günü saat : 13: 00 de deplasmanda Baruthane Spor Tesisleri Suni Çim sahasın da konuk olacağı zorlu KaraSamsun maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya,Yardımcı antrenör Cem Çakmataş ve Sportif Direktör Erdoğan Er nezaretinde Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim sahasında gerçekleşen antreman ısınma çalışması, 5 - 2 top çalışması, yarım alanda koşu ve çift kale ile son buldu.

Hacinabispor Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya antreman sonrası ligde oynayacakları KaraSamsun maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Köklükaya, biz buraya kavga veya karıştırmaya gelmedik.

Spor şehri olan Bafra'nın ismini tekrar üst liglerde görmek için buraya geldik. Çünkü bu spor şehri bunu fazlasıyla hak ediyor. Fazla geç kalmadan Hacinabispor kulübü olarak çok kısa zaman içinde iyi bir kadro ve yapılanma yaptık. Ligede yaklaşık 1 aydır yoğun tempoda hazırlanıyoruz.

Evet ligin başlasınada sadece az bir süre kaldı. Bu sene lig geçtiğimiz yıllara nazaran daha zorlu geçecek. Her takım iyi bir kadro oluşturdu. Ligi forse edecek takımlar var. 1930 Bafraspor, KaraSamsun, Havza Belediyespor, Termespor, Samsun Yolspor ve Terme Evcil lig için iyi bir takım kurdular. Tüm takımları zorlu lig periyodunda süpriz ve çekişmeli maçlar bekliyor.

Hacinabispor olarakta zorlu lig periyodunda ilk maçımızda ligin iddalı ekiplerinde KaraSamsun takımıyla puan mücadelesi vereceğiz. Belkide şuana kadar kadro oluşumunda ligin iyi kadro kuran takımlarından biri olan Kara Samsun'la ilk hafta karşılaşacağımız karşılaşmayı lehimize dej avantaj olarak çevirmek istiyoruz.

Bunuda başaracak güçteyiz, kadroma güveniyorum bu ligi iyi bilen futbolculardan oluşuyorlar.Çok zor bir fikstür çektik ilk 4 hafta ligin güçlü ve iddalı takımlarıyla puan mücadelesi vereceğiz. Bunların altından kalkacak güçteyiz.

Rakiplerimiz ne kadar iyi kadro kurduysa bizde Hacinabispor Kulübü olarak transfer raporum doğrutusunda yönetimimiz ile iyi bir takım oluşturduk. İnşallah ligin ilk maçında iyi bir sonuçla Bafra'ya dönmek istiyoruz.

Köklükaya, inşallah iki ilçe takımından mutlaka birisi Bölgesel Bal ligine çıkar.

İster 1930 Bafraspor olsun ister biz olalım, ama her şey Bafra için. Hacinabispor Kulübü olarak çok çalışacağız varımızı yokumuz sahada verip bu sene Spor şehri olan Bafra'nın yılı olması için çabalayacağız şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.