bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gökce, Aday Adayı Oldu

SAMSUN

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Kemalettin Gökce, Ayvacık Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.Samsun’un Ayvacık ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökce, 2014 yerel seçimlerinde...

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Kemalettin Gökce, Ayvacık Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Samsun’un Ayvacık ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökce, 2014 yerel seçimlerinde Ayvacık Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayarak görevinden istifa ettiğini söyledi. AK Parti Ayvacık İl Başkanlığı’nda geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyen Kemalettin Gokce yaptığı konuşmada, 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'de tam 12.5 yıldır görev yaptığını, ilk 4 yılı 2. başkan, yaklaşık 8.5 yılı da ilçe başkanı olarak geçtiğini ifade etti.

Konuşması sık sık partililerin alkışları ile kesilen Gökce, kendisini izleyenler arasında yer alan babasına da desteğinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Görev yaptığı süre içerisinde ilçenin ciddi sorunlarına çözüm getirdiklerini belirten Gökce, “AK Parti’de görev yaptığı dönemlerde ilçemizde hayalleri gerçeğe dönüştürdük, hep tarih yazmanın mutluluğunu yaşadık. İlçe merkezimizi sel felaketlerinden kurtardık çünkü tersip bendini yaptık. Ayvacık’ın 2 yakasını bir araya getirdik, Eynel Köprüsü’nü yaptık. Bu köprünü yanı sıra Gürçam’da, Kazancılı’da, Çökekli’de, Karaağaç’ta, Ortaköy’de, Şenpınar’da, Döngelyatak’ta, Karabekir’de, Kapıkaya’da köprüleri, menfezleri, istinat duvarlarını, birçok stabilize çalışmalarını birlikte yaptık. Gurup yollarımızın çoğuna asfalt getirdik, birçok köylerimizde su projelerini hayata geçirdik. İlçemizin bağrına bir paslı çivi gibi saplanan kıyı kenar çizgisini biz çözdük. Şirin ilçemiz Ayvacık’ımızı Turizm bölgesi ilan ettirdik. Bunun yanında da birçok hizmeti sizin için, Ayvacık için yaptık” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda istifa dilekçesini partililerin önünde imzalayan Gökce, “12.5 yıldır görev yaptığım, 4 yılını 2. başkan olarak, 8,5 yıldır da ilçe başkanı olarak görev yaptığım, ilçe yönetim kurulu üyeliği ve gururla taşıdığım ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi belediye başkanlığına aday olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile daha fazla koşacağımdan, daha fazla coşacağımdan kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.

Ayvacık ilçesinde AK Parti bünyesinde aday adaylığını ilk ilan eden Kemalettin Gökce oldu. AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı görevini ise ikinci başkan olan Sinan Keskin yürütecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.