bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Garnizon Komutanı, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

SAMSUN

Askıda ekmek kampanyasının dosyasını İçişleri Bakanlığı'na gönderdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Askıda ekmek projesinin toplum geneline yayılması, başta yerel yönetimler olmak üzere, tüm kamu kurum...

Askıda ekmek kampanyasının dosyasını İçişleri Bakanlığı'na gönderdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Askıda ekmek projesinin toplum geneline yayılması, başta yerel yönetimler olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarınca uygulanarak benimsenmesi gerekir” dedi.

Samsun Garnizon Komutan Tuğgeneral Ufuk Ekinci, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a iadeyi ziyarette bulundu. İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette Tuğgeneral Ufuk Ekinci, belediyeye gelişinde Başkan Necattin Demirtaş tarafından kapıda karşılandı.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Necattin Demirtaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci'ye yeni görevinde başarılar diledi. Belediye hizmetleri ve çalışmaları hakkında Garnizon Komutanı Ufuk Ekinci'ye bilgi veren Başkan Demirtaş, askıda ekmek kampanyasına değindi.

Osmanlı döneminde uygulanan askıda ekmek kampanyasına modern bir hüviyet kazandırdıklarını anlatan Başkan Demirtaş, "Bu projemizle ilçemiz sınırlarında geçim sıkıntısı yaşayan, evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımızla hayırseverlerimiz arasında köprü vazifesi görmekteyiz. Yardımlaşma hususuna büyük önem veren ecdadımız, veren el ile alan el arasında çok zarif ve onurluca çeşitli yardımlaşma usulleri geliştirmiştir. Ahlaki ve manevi değerlere sahip toplumumuz sayesinde, yıllarca ayakta kalmayı başarabilmiş ecdadımızın izinden hareketle tarihimizde var olan cömertlik ve yardımseverlik mekanizmasını ‘askıda ekmek’ projemizle hayata geçirdik. Askıda ekmek projemizin toplum geneline yayılması ve örnek bir proje olarak başta, yerel yönetimler olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarınca uygulanarak benimsenmesi gerektiği inancındayız” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.