bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Eski Bakan Suat Kılıç’ın Yeğeni Mutluluğa 'Evet' Dedi

SAMSUN

Gençlik ve Spor Bakanı eski Bakanı Suat Kılıç'ın yeğeni Merve ile Mahmut bir ömür boyu mutluluğa 'Evet' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı eski Bakanı Suat Kılıç'ın yeğeni Merve ile Mahmut bir ömür boyu mutluluğa 'Evet' dedi.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yeğeni, Asiye ve Celal çiftinin kızları Merve ile Ayşe ve Ali Kemal Karamahmutoğlu çiftinin oğlu Mahmut, Hoşkadem Restoran'da gerçekleştirilen nikâh merasimiyle dünya evine girdi.

Genç çiftin nikâhını kıyan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; “Geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Suat Kılıç'ın yeğeni, Asiye ve Celal çiftinin değerli kızları Merve ile Mahmut kardeşimizin nikâh merasimini gerçekleştirdik. Bu özel günde şahit olduğumuz mutluluklarının daim ve evliliklerinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kıyılan nikâhın ardından nikâh cüzdanını yeğeni Merve'ye teslim eden Suat Kılıç, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu da yaptığı açıklamada; “Kılıç ve Karamahmutoğlu ailelerinin kıymetli evlatları Merve ile Mahmut çiftinin mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum” ifadelerini kullandı.

Merve ile Mahmut'un nikah merasimine, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı0 Av.Ersan Aksu, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, genç çiftin yakınları ve dostları katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.