bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Emekliler Derneğinden Sosyal Güvenlik Merkezi’ne Teşekkür Ziyareti

SAMSUN

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden ve yönetim kurulu üyeleri Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Murat Çakıcı, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile...

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden ve yönetim kurulu üyeleri Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Murat Çakıcı, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken emeklilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın her zaman her türlü konularında yanlarında oluyoruz” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden, “Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Murat Çakıcı ve personelinin güler yüzlü yaklaşımları ve Bafra ilçesinde yaklaşık 4 bin üyemizin bulunduğu bir ortamda emeklilerimize, ailelerinin her türlü sosyal güvenlik konusunda yardımlarından dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik. Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çeşitli çalışmalar yaptık. Emekliler için değişik aktiveler içine girdik. Kurum Müdürlerimiz ile belli aralıklarla istişare ederek emeklilerimizin isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.