bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dr. Şenol Yıldız, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Oldu

SAMSUN

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi Dr. Şenol Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 31 Mart seçimlerinden sonra UGETAM A.Ş Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıp İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi olarak göreve başlayan Dr. Şenol Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter İlhan Bayram’ın Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan Zennube Albayrak mevcut görevini sürdürürken ve 25.06.2019 tarihinde Ali Seyfi Küçükgöncü de Genel Sekreter Yardımcısı görevine getirilmişti.

ŞENOL YILDIZ KİMDİR?

1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği'nden mezun olan Şenol Yıldız, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Çevre Mühendisliği'nde yüksek lisansını tamamlamasının ardından ABD'de Robert Morris Üniversitesi'nde Mühendislik Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı. İleri derecede İngilizce bilen Yıldız, 1994 yılında çevre mühendisi olarak göreve başladığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A,Ş. (İSTAÇ A.Ş)'de Genel Müdür Yardımcılığına kadar yükseldi. 2016 yılında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Uygulamalı Gaz ve Enerji Teknolojileri Araştırma Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş (UGETAM) Genel Müdürlüğüne atanan Yıldız, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra bu görevinden ayrıldı. Yıldız, İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'ne Öğretim Üyesi olarak görev yapıyordu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.