bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Doktorlardan Lösemili Berat’a Ziyaret

SAMSUN

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği(LÖSAM) Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve eşi Doç. Dr. Canan Albayrak, Ramazan ayında ilik nakli olduktan sonra tedavileri süren Berat Yavuz’u evinde ziyaret etti.Ziyarete dernek üyelerinden...

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği(LÖSAM) Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve eşi Doç. Dr. Canan Albayrak, Ramazan ayında ilik nakli olduktan sonra tedavileri süren Berat Yavuz’u evinde ziyaret etti.

Ziyarete dernek üyelerinden Kenan Öztürk ve ailesi de katıldı. LÖSAM’ın “Aileleri Evde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi” doğrultusunda yapılan ziyaretlere, hastalara moral ve motivasyon sağlamayı düşündüklerini söyleyen Albayrak, “Evinde ziyaret ettiğimiz Berat birkaç ay öncesinden ilik nakli oldu ve nakil sonrası süreci yaşıyor. Beta talasemi olan çocuğumuzdaki gelişmeler normal seyrinde. Derneğimizin son yıllarda hız kazanan projesiyle, hastalarımızın evlerindeki ortamlarının nasıl olduğunu da gözlemleyebiliyoruz. Ramazan ayının özelliğinden iftar sofralarına da konuk olmaktayız. Projenin rehberliğini yapan yönetim kurulu üyemiz Kenan beyin bu anlamdaki çabalarını takdir ediyoruz. Üyelerimiz ve Samsun insanının hastaların evinde buluşmasının olumlu yansımalarını ailelerden sürekli dinliyoruz. Biz doktorların hastalarla diyalogunun hastane koridorlarının dışında da olmasının gerekliliğine inanıyor, benzer ziyaretlerin hekimler olarak sık sık yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

İlik nakli olan Berat Yavuz’un babası Mustafa Yavuz ise, “Trabzon’da özel yurtta görev yaparken, çocuğumun rahatsızlığı nedeniyle uzun süre Samsun’da ikamet etme mecburiyetimiz doğdu. Şu an Berat’ın naklinin sağlıklı geçtiğini gözlemlerken, sürecin bazen sıkıntılı geçeceğinin de farkındayız. Sıkıntıların arasında doktorlarımızın evlerde bizleri ziyaret etmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Berat’ın doktorlarımız tarafından yapılan ziyaretten dolayı yaşadığı sevinç nedeniyle hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarete dernek üyelerinden Kenan Öztürk ve ailesi de katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.