bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dereli, Köksoy Ve Güner Adaylığını Açıkladı

SAMSUN

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, Atakum Belediye Başkan aday adayı olduğunu, partinin yönetim kurulu üyeleri Av. Haluk Köksoy ve Recep Güner ise belediye meclis üyesi aday adayı olduklarını açıkladı.AK Parti Atakum ilçe binası...

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, Atakum Belediye Başkan aday adayı olduğunu, partinin yönetim kurulu üyeleri Av. Haluk Köksoy ve Recep Güner ise belediye meclis üyesi aday adayı olduklarını açıkladı.

AK Parti Atakum ilçe binası önünde gerçekleşen ortak basın toplantısında konuşan Atakum Belediye Meclis üyesi aday adayı eski Sosyal İşler Birim Başkanı Recep Güner, "Siyasete her zaman devam ettim. İlçemizin kuruluşunda başkanımızın isteğiyle yönetim kurulunda yer aldım. Seçimlerde bizleri çok işler bekliyor. Sizlerin destekleriyle bu işleri halledeceğiz. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

Atakum Belediye Meclisi aday adayı eski Seçim İşleri Birim Başkanı Av. Haluk Köksoy ise, "Bugüne kadar beraber yürüdük ve beraber sevindik. Ben burada fazla ayrıntıya giremeyeceğim. Kısaca bugün itibariyle ben de AK Parti'deki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bugünden itibaren meclis üyeliği adaylığımı yapmış bulunmaktayım. Parti organlarımızın uygun görmesi ve halkımızın takdir etmesi durumunda bu göreve talibiz" diye konuştu.

2008'de partiye üye olan sayısının 3 bin 500 olduğunu, bugün ise bu sayının 14 bin 770'e çıktığını hatırlatan AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Dereli, "Birçok işin hep beraber üstesinden geldik. 2009 yerel seçimlerinin üzüntüsünü, 2010 referandumunu ve 2011 genel seçimlerinin zafer ve gururunu Atakum'da hep beraber yaşadık. Atakum'daki CHP'li belediyeye rağmen, AK Parti'nin gücünü Atakum'da hissettirdik. Yani biz son 5 yılda Atakum'u AK Parti'den mahrum etmedik. Geri sayım başladı. Bugün Atakum Belediye Başkanlığı'na aday olduğumu huzurlarınızda açıklamaktan gurur duyuyorum. Biz vaktini bekledik. Gayret bizden takdir Allah'tan" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Atakum İlçe Başkan Vekili Ömer Faruk Şahin, çalışmalarından dolayı Hüseyin Dereli'ye plaket takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.