bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

CHP Alaçam Kadın Kollarından Pazar Yerinde Çorba İkramı

SAMSUN

Cumhuriyet Halk Partisi Alaçam İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları tarafından pazar yerinde çorba ikram ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Alaçam İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları tarafından pazar yerinde çorba ikram ettiler.

Alaçam CHP ilçe başkanlığının iki hafta önce gençlik kolları başkanı Serhat Sölpük tarafından başlatılan çorba dağıtımına bu hafta kadın kolları ile devam etti.

CHP Alaçam ilçe örgütünün programında pazar yerinde sabahın erken saatlerine Pazar yerine gelen Cumhuriyet Halk Partisi CHP İlçe Başkanı Fuat Canbaz, Kadın Kolları Başkanı Elif Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pazar yerinde çorba dağıtarak vatandaşlarla sohbet ederek dert ve sıkıntılarına ortak oldular.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP İlçe Başkanı Fuat Canbaz yaptığı açıklamada; “Yağmur çamur, sıcak soğuk demeden zor şartlar altında her zaman bizlere hizmet sunan emekçi pazarcı kardeşlerimize, CHP İlçe Kadın Kollarımızın hazırladığı sıcak sabah çorbalarını sunarak, kendilerine hayırlı işler diledik. Halkımız AKP; rejiminin tarım ve hayvancılığı bitirdiğini, Ekonomik kriz nedeniyle eve ekmek götüremediklerini söylüyor. İşsizlik, çocuklarını okutamamak, en çok üzüldükleri konuların başında geliyor. Alaçamlı kadınların ve gençlerin istihdam alanlarını geliştirecek, tarım ve hayvancılığımızı geliştirecek, ürünlerimizin hak ettiği değeri bulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.