bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çarşambalı Kano Sporcusu Gümüş Madalya Kazandı

SAMSUN

Çarşamba Belediyesi Milli Takım Kano Sporcusu Kerim Tenha, Bulgaristan’da yapılan Uluslararası Sonbahar Kano Yarışması’nda 2. olarak gümüş madalya kazandı.Çarşambalı sporcular uluslararası yarışmalarda dereceler elde ediyor. Çarşamba...

Çarşamba Belediyesi Milli Takım Kano Sporcusu Kerim Tenha, Bulgaristan’da yapılan Uluslararası Sonbahar Kano Yarışması’nda 2. olarak gümüş madalya kazandı.

Çarşambalı sporcular uluslararası yarışmalarda dereceler elde ediyor. Çarşamba Belediyesi Milli Takım Kano Sporcusu Kerim Tenha, Bulgaristan’da yapılan Uluslararası Sonbahar Yarışması’nda yıldızlar kategorisinde 2. olup gümüş madalya almaya hak kazandı.

Bulgaristan’da dereceye giren Belediye Milli Takım Kano Sporcusu Kerim Tenha'yı kutlayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Kano Sporcumuz Kerim Tenha ve Antrenör Süleyman Şişli’yi kutluyorum. Bulgaristan’da elde ettikleri başarı ile Yeşilırmak üzerinde yaptığımız çalışmaların ne denli yerinde yatırımlar olduğunun bir göstergesidir. Ülkemizde, Avrupa’da ve dünya çapında dereceler elde eden kano sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.