bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Canik'ten Dev Eğitim Kampüsü

SAMSUN

Canik Belediyesi dev bir projeye daha imza atarak "Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü"nü hayata geçirdi. İçinde dershaneden, gençlik merkezine, etüt merkezinden eğitim merkezine kadar birçok merkez bulunan kampüste hazırlıklar son...

Canik Belediyesi dev bir projeye daha imza atarak "Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü"nü hayata geçirdi. İçinde dershaneden, gençlik merkezine, etüt merkezinden eğitim merkezine kadar birçok merkez bulunan kampüste hazırlıklar son aşamaya geldi.

Canik Belediyesi eski sosyal tesisler içerisinde yapılan ve Karadeniz'in en büyük eğitim ve kültür kampüsü olacak olan 'Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde hazırlıklar tüm hızıyla tamamlanıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, içinde Üniversiteye ve KPSS'ye hazırlanacak öğrenciler için Kariyer Gelişim Merkezi, Sürekli Eğitim Merkezi, Gençlik Merkezi, Canik Akıl Küpü ve Etüt Merkezi, 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, İkinci Bahar Yaşam Merkezi, Belediye Evleri Anaokulu, Canik Nokta Anaokulu, kreş ve Çok Amaçlı Salon, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) gibi eğitim ve kültür merkezleri bulunan kampüs alanında incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi alan ve Kariyer Gelişim Merkezi'nin sınıflarını gezen Başkan Genç, yakında tamamlanacak olan 'Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nün eğitim adına yapılan büyük bir yatırım olduğunu söyledi. Eğitim en önemli öncelikleri olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Bir ülkenin istikbali eğitimden geçer. Canik'i anaokulundan üniversiteye eğitim merkezi yaparken, bu kampüsümüzü de geleceğimiz adına en büyük yatırım olarak görüyoruz" dedi.

HER KESİME HİTAP EDEN KAMPÜS

Eğitim alanında yaptıklarla onur duyduklarını ifade eden Başkan Genç, "Belediyemizin taşınmasının ardından hiç vakit kaybetmeden eski sosyal tesisler alanında restorasyon ve tadilata başladık. Buraya Karadeniz'in en büyük eğitim ve yaşam merkezini yapıyoruz. Yakında açacağımız kampüsümüz tam bir yaşam merkezi oluyor. Burada çocuklarımız, gençlerimiz geleceğe hazırlanırken, kadınlarımız ve yaşlılarımıza da merkezimizde özel binalar yaptık. 'Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü', bu yönde Karadeniz'in en büyüğü oluyor. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. İnşallah büyük bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Bu kampüsümüzden tüm Samsun halkı yararlanacaktır. Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.