bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

‘Canik-samsun Ve Değerleri’ Sempozyumu

SAMSUN

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen "Canik-Samsun ve Değerleri" konulu 3. Uluslararası Canik Sempozyumu yarın başlıyor.Daha önce iki önemli sempozyum düzenleyen Canik Belediyesi, Samsun için önemli bir sempozyuma daha imza atıyor. Canik...

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen "Canik-Samsun ve Değerleri" konulu 3. Uluslararası Canik Sempozyumu yarın başlıyor.

Daha önce iki önemli sempozyum düzenleyen Canik Belediyesi, Samsun için önemli bir sempozyuma daha imza atıyor. Canik Kültür Merkezi'nde 24-25-26 Ekim tarihlerinde düzenlenen "Canik-Samsun ve Değerleri" konulu 3. Uluslararası Canik Sempozyumu yarın saat 09.30’da Canik Kültür Merkezi’nde başlıyor. Başkanlığını Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Genel Koordinatörlüğünü ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Köse'nin yaptığı sempozyuma 6'sı yabancı olmak üzere 40 üniversiteden 140 akademisyen katılıyor.

Canik Belediyesi ve History Studies Dergisi işbirliğiyle düzenlenen ve Onur Kurulunu OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ın oluşturduğu sempozyum saat 09.30'da başlayacak. Sempozyumda, Samsun'da yaşamış manevi ve önemli şahsiyetler, manevi mekanlar, vakıflar, medreseler, Samsun'da kültür yaşamı, Samsun'un milli ve manevi değerleri, Samsun'da iz bırakan olaylar gibi konular ele alınacak.

Canik Belediyesi olarak kültüre ve tarihe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Osman Genç, "Canik-Samsun ve Değerleri" konulu sempozyuma tüm Samsunluları davet etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.