bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Büyükşehir Yeniliyor

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediyesi İlkadım İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi Siteler Bulvarı’nda bozulan yolu yeniliyor 1500 metre sıcak asfalt dökülen yol, konforlu hale getirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İlkadım İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi Siteler Bulvarı’nda bozulan yolu yeniliyor 1500 metre sıcak asfalt dökülen yol, konforlu hale getirildi.

Bir yandan kırsalda altyapı hamlesi ile kilometrelerce yol yapan Büyükşehir Belediyesi bir yandan da kent merkezindeki cadde ve bulvarlarda bozulan yolları yeniliyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı havaların ısınmasıyla birlikte sahadaki performansını artırdı.

Ekipler tarafından yol yenileme programına alınan birçok noktada çalışmalar aralıksız sürüyor. Sorunsuz ve konforlu yollar için kentin dört bir tarafında çalışmalar yürütülürken bozuk zeminleri nedeniyle ulaşımda sorun yaratan cadde ve bulvarlarda bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar kapsamında, İlkadım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Siteler Bulvarı’ndaki 1500 metrelik yola sıcak asfalt döküldü. Samsunluların 'hizmetin en iyisini' hak ettiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Göreve gelir gelmez en iyi hizmeti sunabilmek için kolları sıvadık. Yenilenmemiş yahut bakımı yapılmamış yol kalmayana kadar bu çalışmalarımız sürecek. Bu çerçevede ekiplerimiz yoğun bir mesai ile İlkadım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Siteler Bulvarındaki yolda sıcak asfalt çalışması yaptı” dedi.

Başkan Demir, belediyenin tüm yol çalışmalarını da kendi bütçesiyle gerçekleştirdiğini hatırlatarak, maliyetlerin yarı yarıya düşürüldüğünü sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.