bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Büyükşehir Standında Formula-1 Heyecanı

SAMSUN

Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan TEKNOFEST Karadeniz’e Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin standı damgasını vurdu.

Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan TEKNOFEST Karadeniz’e Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin standı damgasını vurdu. Stantta yer alan Formula-1 yarış aracının simülasyonu ile gençler kendini yarış pistinde hissetti.

Dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivali TEKNOFEST Karadeniz’in heyecanı Samsun'da ikinci günde de sürüyor. Çarşamba Havalimanı’nda başlayan festivale Büyükşehir Belediyesi de açtığı stant ile damga vurdu. Standa gençlerin ve vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Özellikle Formula-1 yarış aracının simülasyon aracını test eden gençler kendilerini yarış pistinde hissetti.

Stantta ayrıca sanal gerçeklik gözlüğü ile Beat Saber oyunu izleyenler eğlencenin doruğuna çıktı. Karelok isimli geometrik tabanlı oyunu oynayanlara tangram hediye edildi. Kenevirden üretilen iplikle dokunan tekstil ürünleri de stantta yerini aldı. Anti bakteriyel özellikli bu ürünler oldukça yoğun talep gördü.

Dondurma ikramı ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı standı ziyaret edenler ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve devam eden projeleri hakkında bilgi aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.