bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Burma’dan “cami“ Açıklaması

SAMSUN

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, yapılması planlanan Protokol Camii'nin yapımına değil, Tarım Lisesi'nin bulunduğu dar alana yapılmasına karşı çıktıklarını, bu konuyu suistimal edenlerin olduğunu bildiğini söyledi.Başkanı Metin...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, yapılması planlanan Protokol Camii'nin yapımına değil, Tarım Lisesi'nin bulunduğu dar alana yapılmasına karşı çıktıklarını, bu konuyu suistimal edenlerin olduğunu bildiğini söyledi.


Başkanı Metin Burma yaptığı açıklamada, “Caminin yapılması planlanan alan dar bir boğazdır. Bugün oradan günde 65 bin araç geçmektedir ve bu büyük tıkanıklıklara meydan vermektedir. Buraya bir de Emniyet Müdürlüğü ve SGK'nın geldiğini, nüfusun arttığını ve sonrasında oluşacak trafiği düşünün. Biz, toplumun bütün dinamiklerinden görüş alalım, bu kenti meclisleri, odaları var, kent dinamiklerini hareket geçirelim, bütün enerjimizi birleştirelim daha sağlıklı bir alan seçelim diyoruz, olmuyor, dinlemiyorlar. İlerisini düşünmeden, doğacak problemlere bakmadan elinde güç bulunduranlar maalesef bu tür karar vererek Atakum’un geleceğini bloke ettiler. Zaten kentlerde önce kaynaklarımızı yutacak işler, dipsiz kuyular yapılıyor, sonra kaynaklarımız o kuyularda yok ediliyor. Bu akıl karı bir iş değildir” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.