bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Burma: "okullarımızla Bütünleştik"

SAMSUN

Atakum Belediyesi olarak ilçelerinin gelecek vizyonunu turizm, eğitim ve sağlık olarak belirlediklerini, bunun eğitim ayağında özel okulların önemli bir yer tuttuğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Özel okullar, eğitime büyük...

Atakum Belediyesi olarak ilçelerinin gelecek vizyonunu turizm, eğitim ve sağlık olarak belirlediklerini, bunun eğitim ayağında özel okulların önemli bir yer tuttuğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Özel okullar, eğitime büyük katkı sağlamaktadır" dedi.

Bölgede bulunan özel okul yönetim kuru başkanları ve müdürleri ile Deniz Kafe-Restaruant'ta bir araya gelen ve Atakum'un geleceğini, vizyonunu turizm, eğitim ve sağlıkta öne çıkmak olarak belirlediklerini ve bu doğrultuda da projeler üretmeye, alt yapı çalışmalarını yapmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Burma, "Okulların bölgemizde kampüsler halinde yoğunlaşmış olması, iddialı bir şekilde gelişiyor olması, kuşkusuz eğitime çok büyük katkı sağlamaktadır. Biz Atakum Belediyesi olarak, bugüne kadar eğitim konusunda ilçemizdeki bütün okullara çok önemli katıklar verdik. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde de vermeye devam edeceğiz. Okullarımızla kucaklaşmanın ötesinde bütünleştik. Okullar da biz de artık birbirimizi paydaş olarak görmekteyiz. Bunu da siyasi hiç bir amaç gütmeden, küçük hesaplar yapmadan, yalnızca eğitimin kalitesinin ve konforunun yükseltilmesi amacı ile yapıyoruz" diye konuştu.

Burma, ilçelerindeki eğitimin yükselmesi noktasında katkı vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.