bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Burma, Esnafla Bayramlaştı

SAMSUN

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Kurban Bayramı arifesinde ilçedeki esnafı ziyaret ederek bayramını kutladı.İlçelerinin eskiden belde olduğu dönemlerde hemen her gün esnafla bir araya geldiğini, 2009 yapılan birleşmeden sonra ilçe sınırlarının...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Kurban Bayramı arifesinde ilçedeki esnafı ziyaret ederek bayramını kutladı.

İlçelerinin eskiden belde olduğu dönemlerde hemen her gün esnafla bir araya geldiğini, 2009 yapılan birleşmeden sonra ilçe sınırlarının olağanüstü bir şekilde genişlediğini belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bunun yanında ortaya koyduğumuz başta turizm olmak üzere, eğitim ve sağlık vizyonları doğrultusunda hemen her gün yeni bir iş yeri açılmaktadır. Alan geniş, vakit kısıtlı olunca esnaf kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla eskisi kadar beraber olamıyoruz. Bazen diğer günlerde ama özellikle bayramlarda onlarla birlikte olmaya, onların bayramlarını kutlamaya özen gösteriyorum. Bu özene karşın ulaşamadıklarım da olursa onlardan özür diliyor, herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Başkan Burma, esnafla bayramlaşma gezisi sırasında kendisine uzatılan ikramları da geri çevirmezken, yolda karşılaştığı çocuklara da bayram harçlığı dağıttı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.