bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Boyabat’ta Okullara Personel İşkur’dan

SAMSUN

IHAAW105329-YRL/18-09-2013 - BOYABAT’TA OKULLARA PERSONEL İŞKUR’DAN (FOTOĞRAFLI) SİNOP (İHA) - 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte okullarda ihtiyaç duyulan personel sıkıntısı Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR)...

IHAAW105329-YRL/18-09-2013

- BOYABAT’TA OKULLARA PERSONEL İŞKUR’DAN

(FOTOĞRAFLI)

SİNOP (İHA) - 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte okullarda ihtiyaç duyulan personel sıkıntısı Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) her yıl Türkiye genelinde Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında aldığı işçilerle çözülecek.

Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında olduğu gibi bu yılda okullardaki personel sıkıntısını İŞKUR destekli alınan işçilerle çözeceklerini söyledi. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte baş gösterecek olan personel sıkıntısı ile ilgili bir açıklama yapan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, geçen yıl Boyabat Kaymakamlığı tasarrufuna verilen işçilerle birçoğu okulların personel sıkıntısının giderilerek verim alındığını söyledi. İşçi alımının yeniden yapılması ile birlikte personel sıkıntısı olan tüm okullara işçi verileceğini belirten Bozdemir, ‘‘Sinop Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü bünyesinde bu yıl bin 500 kişiyi daha iş imkanı sağlanacak. Boyabat’a verilen işçilerin bir kısmını okullarımızda istihdam edeceğiz. Bu işçiler hem okulların temizlik işlerinden hem de okuldaki farklı görevlerde kullanılabilecek. Eğitim öğretim sezonu boyunca okullarımızın pırıl pırıl olmasını istiyoruz” dedi.

(SNP-SLH-Y)

18.09.2013 10:54:17 TSI

NNNN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.