bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Belediye Başkanı Burma'ya 40.yıl Plaketi

SAMSUN

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından meslekte 40. yılını doldurmuş olanlara başarı plaketi verildi. Meslekte 40. yılını dolduran Atakum Belediye Başkanı Metin Burma da bir plaket aldı.Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından meslekte 25,...

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından meslekte 40. yılını doldurmuş olanlara başarı plaketi verildi. Meslekte 40. yılını dolduran Atakum Belediye Başkanı Metin Burma da bir plaket aldı.

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından meslekte 25, 30 ve 40. yılını doldurmuş mimarlar icin program düzenlendi. Programa, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Derya Oktay ve Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ile mimarlar katıldı. Meslekte 40. yılını dolduran Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, plaketini Dekan Prof.Dr. Derya Oktay'ın elinden alırken şöyle konuştu: "Bir gün herkes buraya gelip topluma büyük değerler katmış olarak 40.yıl plaketini alacak. Biz mimarlar olarak büyük bir camiayız. Ama, oluşturan ve tasarlayan bu büyük camia belki toplumda yeteri kadar yerini alabilmiş değildir. Bizim birbirimize ihtiyacımız vardır. O nedenle bu bir araya gelmelerimiz, birlik ve beraberlik içinde olmamız, sözümüzü söylememiz, bu ülke ve insanı için çok önemlidir diye düşünüyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.