bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bayan Basketbolcular Grip Aşısı Oldu

SAMSUN

Tekkeköy Belediyesi Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, Hospital Park Grup Samsun Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi'nde grip aşısı oldular.Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Tekkeköy Belediyesi Bayan Basketbol Kulübü...

Tekkeköy Belediyesi Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, Hospital Park Grup Samsun Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi'nde grip aşısı oldular.

Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Tekkeköy Belediyesi Bayan Basketbol Kulübü oyuncuları, Hospital Park Grup Samsun Büyük Anadolu Meydan Hastanesi sponsorluğunda grip aşısı oldular. Bayan basketbolcular geçtiğimiz ayda da Büyük Anadolu Hastaneleri'nde sağlık kontrolünden geçmişlerdi.

2013-2014 sezonu Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Tekkeköy Belediyesi Bayan Basketbol Kulübü ilk maçını 26 Ekim 2013'te Kıbrıs takımı Yakın Doğu Üniversitesi ile Kıbrıs'ta karşı karşıya gelecek. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Tekkeköy Belediyesi Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Selvi Tanç, "Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyoruz. Kızlarımızın sağlık kontrollerinin ardından grip aşılarını da tamamlamış olduk. Bu anlamda Hospital Park Grup Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkür ediyoruz. Ligin ilk maçını Kıbrıs'ta Yakın Doğu Üniversitesi ile gerçekleştireceğiz. Bu maçı kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.