bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Yılmaz “belediyecilik Vizyonu” Toplantısına Katıldı

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Ar-Ge Başkanlığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023'e Doğru Belediyecilik Vizyonu” Çalışma Toplantısı'na katılarak 'Kamu Sorumluluğu ve...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Ar-Ge Başkanlığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023'e Doğru Belediyecilik Vizyonu” Çalışma Toplantısı'na katılarak 'Kamu Sorumluluğu ve Yatırım Öncelikleri’ başlıklı bir sunum yaptı.

9-10 Ekim 2013 tarihlerinde Sapanca Güral Otel’de gerçekleştirilen Çalışma Toplantısı, konu üzerine uzmanlaşmış AK Parti’li parlamenterler, belediye başkanları, uzman ve akademisyenleri bir araya getirdi. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Türel ile Genel Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe katıldı.

Çalışma toplantısında, 'Yeni Şehirler ve Kentsel Dönüşüm', 'Sivil Toplum, Şeffaflık, Katılımcılık Çerçevesinde Belediye Yönetimi', 'Karşılaştırmalı Yerel Yönetimler: Türkiye ve Dünya Örnekleri', 'Kamu Sorumluluğu ve Yatırım Öncelikleri’ ve 'Yerel seçimler ve Kampanya İletişimi' başlıklarında beş farklı oturum gerçekleştirildi. Basına kapalı olarak yapılan toplantıdaki görüşmeler daha sonra raporlaştırılarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da sunulacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.