bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Uyar Kariyer Günleri Kapsamında Öğrencilerle Buluştu

SAMSUN

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar “Kariyer Günleri” kapsamında Alaçam Cumhuriyet İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar “Kariyer Günleri” kapsamında Alaçam Cumhuriyet İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Özgeçmişiyle ilgili bilgiler veren ve öğrencilik hayatından bahseden Başkan Uyar; 1959 yılında Alaçam'da doğduğunu, İlköğretim ve Liseyi Alaçam'da, Üniversiteyi de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 1982 yılında bitirdiğini belirti. 1985 yılından itibaren bugüne kadar Alaçam'da Eczacı olarak sağlık sektöründe iş hayatının devam ettiğini, 2014 yılı Mahalli İdareler seçimlerinde Alaçam Belediye Başkanı olarak görev geldiğini, Evli ve 2 çocuk babası olduğunu söyledi.

Başkan Uyar; “Öğrencilere bu zamanlarınızı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Sizler bizim dönemimizden daha şanslısınız. İnsanlar zor zamanlarında öğrendiklerini unutmazlar. Kolay öğrenilen çabuk unutulur. Hayatınızı dolu dolu ve farklı yaşayın. Bu okullardan mezun olurken her biriniz farklı donanımlarla çıkın. Kendinizi sevdiğiniz alanlarda geliştirin. İçinizden biri dahi kendini çok iyi yetiştirirse bu ülkeye çok büyük menfaati olur. Hedefiniz hep en üstlerde olmasın. Kapasitenize göre hedefler belirleyin. Bir şeyi yapmak önemli değil bir şeyin en iyisini yapmaya çalışın. Kendinizi geliştirirseniz hem kendinize hem ailenize hem de ülkemize faydalı olursunuz.” diyen Başkan Uyar; “Elinizdeki teknolojiyi iyi yönde faydalı kullanarak kendinizi daha iyi geliştirebilirsiniz. Kendinize hedef ve stratejiler koyun. Sizler bayrağı daha ileri götürünce ülkemiz kalkınır. Kendinizi keşfedin. Neyi sevdiğiniz araştırın. Seveceğiniz bir meslek seçin ve üstüne düşün. İletişim, donanım, özgüven çok önemli konular. Lütfen bu özelliklerinizi çok iyi geliştirin.” şeklinde konuştu.

Başkan Uyar, Alaçam’a kazandırılan hizmetler ve belediye çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi vererek öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Program sonunda öğrenciler Başkan Uyar’a çiçek takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.