bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Şahin, Büyük Cami Mahallesi Sakinleriyle İftarda Buluştu

SAMSUN

Samsun Bafra Belediyesi mahalle iftar yemeklerini Büyük Cami Mahallesi'nde sürdürdü.Belediye Başkanı Zihni Şahin iftar yemeğinde Büyük Cami Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İftar öncesi ney eşliğinde söylenen ilahileri dinleyerek iftar...

Samsun Bafra Belediyesi mahalle iftar yemeklerini Büyük Cami Mahallesi'nde sürdürdü.

Belediye Başkanı Zihni Şahin iftar yemeğinde Büyük Cami Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İftar öncesi ney eşliğinde söylenen ilahileri dinleyerek iftar vaktini bekleyen mahalle sakinleri yemeğe büyük ilgi gösterdi.

Bafra’da mahalle muhtarlarla bir araya gelerek belediye öncülüğünde düzenlenen mahalle iftar yemekleri büyük ilgi görüyor. Tarihi Büyük Cami'nin avlusunda düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Şahin, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Şahin, "Belediye ye ait aş evinden günlük 3 bin 500 kişiye Bafralı iş adamlarının destekleriyle yemek veriyoruz. Bunun yanında muhtarlarla bir araya gelerek kararlaştırdığımız mahalle iftarlarında sizlerle bir arada olmak istedik. Davetimizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.